Superliga

Dictatura lui Dummy-tru Dragomir! Fanii nu au voie cu ziarul pe stadion! Dragomir: "Sa lasati ziarul la poarta. Instigati la CRIMA"

Cenzura din fotbalul romanesc a ajuns sa semene cu cea dinainte de ’89. Jandarmii intervin in tribune pe National Arena cu pulanul pentru a-i opri pe fani sa nu protesteze impotriva FRF, in timp ce in boxe se aud vuvuzele. Cenzura a continuat si in Giulesti.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Martie 2012, 17:41
Data actualizarii: Sambata 03 Martie 2012, 18:13

La meciul Rapid – U Cluj, fanii nu au avut voie sa intre pe stadion cu ziarul ProSport, care a publicat pe ultima pagina mesajul: Jos Mitica! Jos Nasu’

Nu au voie cu nimic pe stadion. Cititi legea, nu ma apuc eu sa va citesc legea. Ziarul ProSport incita la violenta. Stiu despre ce e vorba, trebuie sa respectam legea. Daca flutura toti batiste albe o sa intram in civilizatie. Nu e niciun fel de problema, LPF a dat in judecat ziarul si pe cei din conducere. Noi nu suntem pusi aici sa asteptam propaganda pe care si-o fac ei pe stadion. Fanii sa lase ziarul la poarta si sa il ia cand ies din stadion. La toate meciurile este control corporal”, a spus Dragomir la Sport.ro

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei: "Nici Jandarmeria si nici firma de paza nu a primit indicatii sa opreasca pe cineva care are la el ziarul ProSport"

Dragomir: "Daca Jandarmeria nu a inteles, de duminica viitoare o sa oprim tot. O sa va dau in judecata pentru ca instigati si va aliniati cu huliganii"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies