Duminica 29 Aprilie 2018, 10:52

Explicatia GENIALA a lui Marcel Popescu pentru degetul mijlociu aratat in loja: "In Oltenia se fac astfel de gesturi" :)))))


	Explicatia GENIALA a lui Marcel Popescu pentru degetul mijlociu aratat in loja: "In Oltenia se fac astfel de gesturi" :)))))

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Marcel Popescu a fost surprins de camere in timp ce ii arata degetul din mijloc unui amic, dupa golul de 2-1 al Craiovei in meciul cu Viitorul.

Explicatia lui? Asa se face in Oltenia. :)) Popescu spune ca nu a fost un gest indreptat catre rivali si ca a vrut doar sa glumeasca.

"Gestul a fost indreptat catre un prieten care era in spatele meu. Eu i-am spus ca o sa avem 2-1 la pauza si el tot contoriza minutele. Spunea ca e minutul 44 la Craiova si este inca 1-1. E prietenul meu si imi permit. In Oltenia, intr-un anumit anturaj, se fac astfel de gesturi. Eram in tribuna, in zona strict destinata Craiovei. N-am aratat nimic spre rivali. E un gest absolut normal cat timp prietenii nu se simt lezati. Nu aveti dreptuls a intrati in viata personala a cuiva", a spus Popescu la Digisport.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT