'Explica mai mult, parca ii intelege mai bine pe jucatori!' Cea mai mare schimbare la Steaua vara asta

'Explica mai mult, parca ii intelege mai bine pe jucatori!' Cea mai mare schimbare la Steaua vara asta

Stelistii au renuntat la Thmonas Neubert, preparatorul fizic de care se leaga succesele din 2013 si 2014. In locul sau a venit italianul Matteo Spatafora, fost campion cu Urziceni alaturi de Dan Petrescu si Mihai Stoica in 2009.

Ce a schimbat Spatafora? Explica o sursa a Gazetei Sporturilor in ziar: "E adeptul unei pregatiri intense, dar la nivelul ierbii. Se face forta, nu s-a indepartat TRX-ul, doar ca jucatorii lucreaza pana la epuizare alargand. O sa poata participa fara probleme si la maraton! Nu se fac distante mari, sunt circuite de cate 300 de metri cu tot felul de obstacole, jaloane, dupa care se poate finaliza cu sut la poarta".

Spatafora incearca sa se apropie cat mai mult de fotbalisti: "E super baiat, nu e dur. Intelege cand jucatorii nu mai pot si ca nu se prefac. Explica mult, ii simte bine pe jucatori!"

Apropierea rapida dintre noul preparator si stelisti s-a vazut si dupa unul dintre antrenamentele fizice din Slovenia. Gabi Tamas l-a luat pe dupa umeri pe italian si l-a pupat pe chelie, iar dupa ce a fost schimbat, intr-unul dintre amicalele jucate in Slovenia, fundasul s-a dus special sa-l imbratiseze pe Spatafora pe margine.

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies