Experienta pentru titlu, tineretea pentru...altadata | Intaririle aduse in iarna ii pot trimite pe tinerii Stelei la alte echipe. Ce jucatori vrea sa imprumute Reghecampf

Experienta pentru titlu, tineretea pentru...altadata | Intaririle aduse in iarna ii pot trimite pe tinerii Stelei la alte echipe. Ce jucatori vrea sa imprumute Reghecampf

Reghecampf va avea la dispozitie pentru sezonul de primavara doi atacanti cu mare experienta, dupa ce Becali i-a convins pe Marica si Bawab sa se alature "cauzei" sale de a prinde grupele UEFA Champions League.

In atacul Stelei va fi concurenta serioasa in sezonul de primavara. Cu Marica si Bawab ajunsi deja in cantonamentul din Antalya, cu Kharja revenit si el dupa o accidentare grava, dar si cu numele deja consacrate la Steaua: Chipciu, Popa ori Stanciu, Reghecampf va avea de unde sa aleaga.

Steaua si-a rezolvat, ori spera sa-si fi rezolvat prin venirile lui Marica si Bawab, problemele ofensive avute in prima parte a sezonului. Ba chiar mai mult, atunci cand vine vorba de cantitate, formatia ros-albastra sta foarte bine, avand in vedere ca detinatoarea titlului s-a intarit si cu mai multi jucatori ofensivi de perspectiva: Chitosca, Popadiuc, Stefanescu ori Bota.

Chiar daca Reghecampf a renuntat la Tade si Tahar, in compartimentul ofensiv al Stelei exista o aglomerare destul de mare, motiv pentru care acesta ar putea recurge la o solutie care sa le permita si tinerilor fotbalisti sa joace.

In functie de modul in care acestia se vor remarca in perioada de pregatire, Reghecampf poate pastra unul sau doi, insa restul au mari sanse sa fie imprumutati.

De altfel, pentru doi dintre tinerii jucatori, Tudorie si Enceanu, Steaua a primit deja o oferta de imprumut de la Farul (DETALII AICI).

Pe langa cei doi, Popadiuc, Chitosca si Stefanescu au si ei sanse mari sa schimeb echipa pentru 6 luni. Dintre acestia, primul ar putea ajunge sub comanda lui Miriuta la Cottbus, in timp ce pentru ceilalti doi se cauta variante.

Chipciu, Stanciu, Hamroun, Kharja, Adi Popa, Bawab si Marica - sunt solutiile de atac ale lui Reghecampf pentru sezonul de primavara.

Miihalcea, Ontel, Enceanu, Chitosca, Popadiuc, Stefanescu, Tudorie, Bota - sunt tinerii care au sanse foarte mici sa prinda locuri in primul 11.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies