EXCLUSIV Steaua a batut palma cu Astra pentru Denis Alibec. Atacantul face vizita medicala in aceasta seara! Pretul urias platit de Becali

Detaliile tranzactiei - in seara asta la SPORT ProTV, ora 20:00

UPDATE! Gigi Becali anunta ca Denis Alibec va efectua vizita medicala chiar din aceasta seara. 

"1,7 milioane dau pe Alibec. E fara TVA suma asta. A semnat Alibec, a semnat si clubul, singura condiție e sa iasa bine la vizita medicala. Am chemat doctorul noaptea pentru el, asa se lucreaza la Steaua. in prima faza doctorul l-a verificat si a spus ca nu e nicio problema.

Toate actele sunt semnate, jucatorul va veni din iarna. Avem clauza, daca Alibec se accidenteaza la Astra ne primim banii inapoi", a declarat Gigi Becali la Digi.

 Steaua s-a inteles cu Astra pentru transferul lui Denis Alibec. Acesta va fi transferat in iarna pentru suma de 1,8 milioane de euro. Atacantul va merge la Steaua in iarna, cand se redeschide campania de transferuri.

Alibec a mai fost aproape de un transfer la Steaua si in urma cu o luna, cand Becali a anuntat ca transferul e facut 95%. Lucrurile nu s-au rezolvat atunci, Petre Buduru fiind cel care nu a semnat actele, iar in cele din urma transferul a picat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies