Steaua Costel Galca Gabriel Tamas Liga 1

Stafful Stelei a luat decizia in privinta lui Gabi Tamas! Fundasul nu va bifa niciun minut in partidele amicale din Spania si Turcia

Ajuns ieri in cantonamentul Stelei de la Oliva Nova, Gabi Tamas a facut cunostinta cu noii sai colegi si cu satafful echipei din Ghencea. Fundasul a asistat si la partida cu Borussia Dortmund, iar din aceasta dimineata a inceput pregatirea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 12:05
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 12:24

Gabi Tamas (31 de ani) nu va face insa niciun antrenament alaturi de colegii sai. Revenit dupa o accidentare destul de grava, care l-a tinut cateva luni departe de gazon, Tamas se va antrena la Oliva Nova doar in sala de forta.

Operat la ligamentele genunchiului, Gabi Tamas va avea nevoie de o perioada destul de lunga de pregatire individuala, astfel ca membrii staffului medical al Stelei au luat decizia de a nu-l forta pe fundas.

Costel Galca si doctorii echipei au decis ca Tamas sa nu fie introdus in niciuna dintre partidele amicale ale iernii, desi Steaua are programate partide de pregatire pana pe 8 Februarie (Lista meciurilor e AICI).

De altfel, Costel Galca spunea chiar la finalul partidei cu Borussia Dortmund (0-1) ca situatia lui Tamas este "delicata" si ca "totul depinde de el".

In aceste conditii, este putin probabil ca Tamas sa evolueze pentru Steaua in primele meciuri ale returului, integrarea acestuia in echipa urmand sa se faca treptat.

I-am spus bun venit lui Tamas, i-am urat succes, sper sa ne ajute cat mai repede posibil, stiu ca a avut o operatie de ligamente si accidentarea sa este putin delicata dar depinde numai de el", a spus Galca aseara.
Modifică setările cookies