EXCLUSIV | Se negociaza cea mai scumpa tranzactie pentru preluarea unui club din Romania: aflata in cursa pentru promovare, Farul poate avea noi patroni

EXCLUSIV | Se negociaza cea mai scumpa tranzactie pentru preluarea unui club din Romania: aflata in cursa pentru promovare, Farul poate avea noi patroni

Calificata in Play Off-ul Seriei I a ligii secunde, Farul spera sa castige razboiul cu Rapid, Dunarea Calarasi ori Dacia Unirea Braila si sa promoveze pe prima scena a fotbalului romanesc. La Constanta, lucrurile pot lua o turnura interesanta, existand negocieri pentru preluarea clubului in schimbul unei sume foarte mari.

3.000.000 de euro este suma in schimbul caruia Farul Constanta ar putea trece de la actualul patron Giani Nedelcu la un grup de afaceristi de la malul marii.

Negocierile pentru preluarea clubului constantean sunt in desfasurare si ar putea aduce in prim plan o tranzactie record in fotbalul autohton, dat fiind ca niciun alt club romanesc nu a mai fost obiectul unei tranzactii "cu bani" in ultimii ani.

Potrivit surselor www.sport.ro, Farul ar putea ajunge pe mana omului de afaceri Constantin Fratila si a unor apropiati ai acestuia.

Nume cunoscut in fotbalul romanesc, Fratila a fost arbitru in Divizia A, pentru ca mai apoi sa devina un influent om de afaceri, implicat in numeroase domenii, intre care si constructiile.

La finele lui 2007, de exemplu, Fratila figura in topul bogatilor din Romania cu o avere de 60 de milioane de euro.

Pentru moment, discutiile sunt in desfasurare, insa exista o mare posibilitate ca acestea sa se concretizeze, lucru care ar coincide cu cea mai importanta tranzactie facuta in fotbalul romanesc. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies