EXCLUSIV | Reactia lui Becali la vestea ca problema brandului Steaua ajunge pe masa Guvernului: "Astept sa se rezolve si sa se faca licitatiile. Tot la mine vor ajunge"

Citeste si - Becali si-a facut lista de transferuri din iarna. "Alibec, Morais, Bizonul, pe Mateiu ofer acum 250.000 de euro"

Armata face un nou pas in scandalul cu Becali si vrea sa obtina o hotarare de Guvern pentru organizarea unei licitatii de inchiriere/licentiere a marcii Steaua.

CSA Steaua cauta un pret de pornire de 3.7 milioane de euro/an, fara TVA.

"Astept cu nerabdare licitatiile", spune Becali.

Patronul clubului de fotbal a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, despre acest subiect.

"Nu Guvernul scoate la licitatie marca. Este o procedura a CSA-ului, care, pentru a putea vinde ceva, trebuie sa aiba o hotarare de Guvern. Aceste proceduri sunt facute de tot de CSA, care a depus actele.

Acum se face dezbatere publica, inteleg ca in 30 de zile. Abia apoi se poate face licitatia.

Prin acea hotarare de Guvern, CSA va putea inchiria marca.

Eu chiar astept acest lucru, ca sa terminam toata discutia asta. Sa vedem cati bani vor cere. Ei n-au nici macar o evaluare adevarata. Ei au bagat acolo in evaluare medalii de la nu stiu ce sporturi.

Nu le da lor nimeni 3.7 milioane ca sa vanda ciocolata cu emblema Stelei. Astfel ca, daca nu va aparea cineva, se vor face licitatii succesive la care se va taia cate 25% din suma. 

La finalul licitatiilor, daca nu vor gasi pe nimeni, vor trebui sa intre la negocieri directe tot cu mine.

Toata aceasta procedura poate dura 6 luni.

Iar la licitatiile alea e in felul urmator: trebuie sa te inscrii cu 10% din suma, adica sa dai cel putin 370 de mii de euro, ca nu ne jucam de-a licitatia. Cine credeti ca vine cu banii astia doar ca sa se inscrie la licitatie?

Marca aia trebuie apoi sa o pui ulterior pe niste produse ca sa iti recuperezi banii. Asadar, pe ce o vor pune cei care o pot cumpara astfel incat sa-si recupereze cele 3.7 milioane?

Eu o pun pe tricoul Stelei si ii fac publicitate in cupele europene. Ei, cei care ar cumpara marca, ar trebui sa-mi dea mie 10% ca sa pun emblema pe tricouri si sa o promovez in Europa, ca asa ar castiga si ei.

Eu le ofer 10 de euro pe luna si le dau voie sa o licentieze ei in continuare, sa vanda ei produse.

Nu-l contest eu pe Boroi pentru ce face. Eu il contest pentru ca nu vreau ca in tara mea sa fie toti analfabetii doctori. Nu Boroi e cel care a inceput chestia asta, nici Talpan. Cel care a inceput acest lucru este cel care era ministru in 2011 si care are acum probleme cu legea", a spus Gigi Becali la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies