EXCLUSIV Primul titular care pleaca dupa eliberarea lui Becali! Gigi a negociat degeaba cu el, jucatorul a ales sa plece in Rusia

EXCLUSIV Primul titular care pleaca dupa eliberarea lui Becali! Gigi a negociat degeaba cu el, jucatorul a ales sa plece in Rusia

Steaua va suferi modificari majore in lot in aceasta vara.

Steaua are 3 jucatori care isi termina contractul in aceasta vara: Arlauskis, Latovlevici si Prepelita.

Daca portarul a anutat deja ca nu va mai continua la Steaua iar Latovlevici a fost scos din lot de mai multe luni, singurul cu situatie incerta era Prepelita. Acesta a fost in mijlocul unul schimb de replici cu presedintele clubului Valeriu Argaseala.

Acesta din urma a anuntat la inceputul lui Ianuarie ca Steaua s-a inteles cu Prepelita si ca acesta urmeaza sa semneze prelungirea contractului. "Cu Prepelita cred ca ne-am inteles, negociem in continuare si cu Latovlevici. Am vorbit si cu Arlauskis si mi-a spus ca nu o sa plece la o echipa doar pentru salariu, pentru ca el a venit la noi de la un salariu mult mai mare, din Rusia. O sa plece doar daca o sa aiba o oferta mai buna din punct de vedere fotbalistic, o echipa de nivel mai mare", a spus Valeriu Argaseala in luna ianuarie.

Informatia a fost negata atunci de Prepelita, care a declarat ca nu a negociat cu conducerea Stelei, urmand a face acest lucru pana in vara. Lucrurile nu s-au schimbat nici dupa eliberarea lui Gigi Becali din puscarie.

O sursa din anturajul Stelei a declarat exclusiv pentru www.sport.ro ca Prepelita nu s-a inteles cu Steaua, acesta urmand sa joace din vara la o echipa din Rusia, care ii ofera un salariu de doua ori mai mare decat are in Ghencea. Singura varianta ca Prepelita sa ramana la Steaua e ca Becali sa ii ofere o marire substantiala la salariu, lucru foarte putin probabil avand in vedere taierile financiare din ultimele sezoane, cand a vandut jucatorii bine cotati si cu salarii mari.

Ce ar trebui sa faca Gigi in vara? (6672 voturi)
 
Sa schimbe "vechea garda"
20.43%
1363 voturi
 
Sa pastreze scheletul actual, care are 3 titluri la rand
473 voturi
 
Sa pastreze jucatorii importanti dar sa faca si transferuri
72.48%
4836 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies