Liga 1

EXCLUSIV | Primul diagnostic al medicilor in cazul accidentarilor suferite de Keseru si Rusescu! Atacantii Stelei sunt la spital

►Raul Rusescu si Claudiu Keseru au fost transportati la spital inca din timpul primei reprize a partidei ASA Targu Mures - Steaua
►Cei doi atacanti ai Stelei sunt supusi unor investigatii amanuntite

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Octombrie 2014, 21:43
Data actualizarii: Duminica 26 Octombrie 2014, 21:59

UPDATE | "Starea celor doi fotbalisti este in afara oricarui pericol. Situatia este stabila, nu este nimic grav", este anuntul facut de Melinda Gal, medic specialist, Unitatea Primiri Urgente - Targu Mures.


Stelistii au avut parte de o deplasare de groaza la Targu Mures. Veniti dupa o victorie extrem de importanta in grupele Europa League, impotriva portughezilor de la Rio Ave, campionii s-au confruntat cu mari dificultati in prima repriza a partidei disputate in Ardeal.

Costel Galca a fost nevoit sa faca primele doua schimbari in minutul 21, dupa ce Claudiu Keseru a fost lovit cu gheata in cap de Ousmane N'Doye, iar Iasmin Latovlevici a suferit o intindere. La doar 3 minute distanta, Raul Rusescu, cel care ii luase locul lui Keseru, a fost lovit brutal de Gabi Muresan, ramanand lat la pamant.

Varful imprumutat de la Sevilla a fost si el inlocuit de antrenorul Costel Galca, olandezul Nicandro Breeveld fiind trimis pe teren.

Finalul primei reprize nu i-a mai gasit pe Keseru si Rusescu la stadion, ci la spital. Cei doi stelisti au fost transportati de urgenta din cauza loviturilor primite.

Doctorii au constatat ca Rusescu s-a ales cu pometele drept spart, in timp ce Claudiu Keseru a suferit o comotie destul de grava.

Daca starea lui Rusescu pare sa fie mai buna, Keseru a primit si un guler cervical, fiind supus unei tomografii.


CITESTE SI

Modifică setările cookies