EXCLUSIV Inca un jucator pleaca de la Steaua. Reghecampf il trimite in Germania la echipa prietenului sau

EXCLUSIV Inca un jucator pleaca de la Steaua. Reghecampf il trimite in Germania la echipa prietenului sau

Sambata 19:30 - Manchester United - Sheffield Utd
Duminica 18:00 - Tottenham - Leicester. FA Cup, LIVE la Sport.ro

Steaua i-a transferat pe Chitosca, Popadiuc si Stefanescu de la Ceahlaul Piatra Neamt pentru doar 150.000 de euro. Acestia au semnat in mandatul lui Radoi si par a nu mai face parte din planurile echipei, cel putin pana in vara.

Cei trei si-au reziliat contractele cu Ceahlaul si ar putea sa joace la Steaua din primavara insa Reghe are alte planuri. Popadiuc va merge sub forma de imprumut in Germania, la Energie Cottbus, echipa antrenata de Vasile Miriuta. Acesta i-a antrenat pe cei trei tineri de la Ceahlaul in perioada in care a condus formatia moldoveana.

Reghecampf si Miriuta sunt prieteni de pe vremea cand jucam impreuna in Germania, chiar la Energie. De curand, clubul i-a inclus pe amandoi in cea mai buna echipa din istoria clubului.

Popadiuc se inscrie pe lista lunga de plecare de la Steaua din acesta iarna, incepand cu Alcenat, Guilherme, Tade, Tahar, Breeveld si terminand cu Tarnovan. Energie se afla in acest moment pe locul 14 in liga a 3-a din Germania, la 4 puncte peste prima pozitie care retrogradeaza.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies