Joi 12 Octombrie 2017, 17:12

EXCLUSIV | "Il iau pe Golofca la iarna". Fotbalistul "arestat la domiciliu" de Becali, salvat de la Steaua in urmatoarea perioada de transferuri


	EXCLUSIV | "Il iau pe Golofca la iarna". Fotbalistul "arestat la domiciliu" de Becali, salvat de la Steaua in urmatoarea perioada de transferuri

Gigi Becali l-a arestat la domiciliu pe Catalin Golofca, dupa ce l-ar fi prins pe fotbalistul adus de la Botosani in club.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Catalin Golofca a fost scos din lotul Stelei de Nicolae Dica, la o zi dupa ce Gigi Becali l-a facut praf pe jucatorul adus de la FC Botosani. Patronul a afirmat ca mijlocasul a luat la rand cluburile bucurestene: "A innebunit, a crezut ca o sa aiba toate cu*vele din oras daca joaca la Steaua", a spus Becali.

Pentru Golofca, iarna poate veni cu o veste buna. Acesta ar putea fi "salvat" de fosta lui echipa!

Sursele www.sport.ro noteaza ca Valeriu Iftime s-a hotarat sa il ia pe Golofca inapoi si va negocia cu Gigi Becali in urmatoarea perioada de transferuri.

Apropiati ai lui Golofca au avut o discutie cu Valeriu Iftime, seful de la Botosani transmitand ca va dialoga cu omologul sau de la Steaua.

Catalin Golofca este impresariat de Anamaria Prodan, impresar care are "intrare" la Becali.

Ziua Sentinței. Ce scenarii sunt posibile pentru Dragnea la Instanța Supremă