EXCLUSIV | E bataie pe Alibec! Becali: "Il vor doua cluburi din Anglia si unul din Portugalia!" Cea mai mare OFERTA primita de Steaua

EXCLUSIV | E bataie pe Alibec! Becali: "Il vor doua cluburi din Anglia si unul din Portugalia!" Cea mai mare OFERTA primita de SteauaDenis Alibec are sanse mari de a pleca de la Steaua in perioada de transferuri din iarna

Gigi Becali a anuntat ca doua cluburi din Anglia si unul din Portugalia se bat pentru atacantul Stelei, iar cea mai mare oferta este de 10 milioane de lire sterline (11,2 milioane de euro).

Becali este sigur ca si cei care il vor pe Alibec sunt la curent cu "derapajele" fotbalistului, insa sunt convinsi ca Alibec nu si-ar mai permite astfel de momente daca ar evolua intr-un campionat puternic din Vestul Europei.

"I-am zis de oferta, i-am zis ca o sa joace la retur, ca vin scouterii sa-l vada. Mi-a zis ca el ce se face, iar eu i-am spus ca o sa joace.

Sunt doua cluburi sigur care se intereseaza de Alibec. Doua din Anglia, ca mai e una din Portugalia. Si e vorba de 10 milioane de lire.

Cu siguranta ei stiu de cele intamplate, dar probabil ca ei mizeaza pe faptul ca la ei nu se poate intampla asa ceva. Ei au metodele lor cu fotbalistii. Probabil ca mizeaza pe faptul ca un fotbalist care ia un milion de lire pe an nu se mai joaca pe calculator nici daca ii zici tu sa joace", a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies