EXCLUSIV: Dan Popescu povesteste cum a reusit transferul carierei la Steaua in 24 de ore: "Prima data mi-a scris MM Stoica!"

EXCLUSIV: Dan Popescu povesteste cum a reusit transferul carierei la Steaua in 24 de ore: "Prima data mi-a scris MM Stoica!"

Steaua a facut astazi al treilea transfer al verii si al doilea de la Timisoara.

Dupa ce l-au luat pe Ovidiu Popescu, Steaua a reusit si transferul lui Dan Popescu, tot de la ACS Poli Timisoara.

Jucatorul a semnat un contract pe 2 ani cu posibilitatea de prelungire pentru inca un sezon. Acesta a povestit pentru www.sport.ro cum s-a produs transferul:

"Prima data mi-a scris Mihai Stoica, daca poate sa ma sune, probabil ca stia ca sunt in discutii cu alte formatii. Am vorbit, am ramas surprins, Steaua e o echipa mare, nu credeam ca voi ajunge aici."

"Stiu ca va fi foarte greu, nu vreau sa spun ca ma asteptam la asa ceva. Probabil ca nici prin cap nu-mi trece cat de greu va fi. De la Steaua am mai jucat cu Hamroun si Tudorie la Otelul, dar si cu Ovidiu Popescu, la Timisoara."

"Cam toate bornele importante din cariera le-am avut contra Stelei. Am debutat la Otelul contra Stelei, am marcat primul gol din cariera contra Stelei, cand am pierdut cu Timisoara la Pitesti, ba chiar la 1-0 de la Timisoara am fost unul dintre remarcati", a declarat Dan Popescu pentru www.sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies