EXCLUSIV Becali dezvaluie cearta dintre Reghecampf si Mihai Stoica. "Le-am zis sa imi lase echipa in pace"

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Decembrie 2016, 17:31

	EXCLUSIV Becali dezvaluie cearta dintre Reghecampf si Mihai Stoica. "Le-am zis sa imi lase echipa in pace"

Fight Night "Batalia Campionilor", luni la Sport.ro de la 20:00

"Peluza Sud si o parte din Peluza Nord, poate toata peluza, se vor duce la echipa pe care o fac ei, iar milioane de suporteri raman la Steaua adevarata, unde sunt palmaresul si istoria, adica la mine.

Ei nu vor putea sa faca nimic, e un foc de paie. Daca domnul Dragnea a zis ca Armata nu are ce sa caute in fotbal, sa se implice acolo si sa puna ordine.

Pe mine ma incanta ceva ce am vazut la echipa. E adevarat ca nu am avut un parcurs foarte bun, dar am vazut ceva la echipa ce vreau de mult sa vad, posesia. Reghecampf a rezolvat un lucru mare, eu de multi ani vreau asta. E adevarat ca daca nu se adauga si golul, toata lumea spune ca e criza. Dar eu patronul, care vreau posesia, trebuie sa rezolv si golul.

Au fost discutii si cearta intre Meme si Reghe, ca nu merge echipa. Le-am zis sa nu mai faca galagie, sa lase echipa in pace. Nu vrea sa il schimb pe Reghecampf niciodata, eu am fost multumit mereu. O sa fac echipa in iarna, e imposibil sa nu mearga, daca nu merge vom vedea, luam masuri. Dar ce sa nu mearga? Campionatul ii iei.

Am vorbit cu Budescu acum 2 zile, daca nu pleca in China vine la Steaua, suta la suta. Nu ii da nimeni salariul de la mine. Plus ca el este stelist infocat, e disperat sa vina.", a spus Gigi Becali la Sport.ro

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies