Liga 1

EXCLUSIV! Astra se salveaza in ultima clipa! Tunul de aproape 500.000 de euro pe care il da sa scape de depunctare

Astra Giurgiu este extrem de aproape sa-si rezolve toate problemele din cauza carora risca depunctarea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 19:01
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 19:08

"Daca vom fi depunctati imi voi da demisia", anunta Sumudica in urma cu cateva zile. Antrenorul Astrei era extrem de nervos ca liderul Ligii I putea sa-si piarda avantajul din campionat din cauza unor probleme financiare.

Cu doua litigii pe masa si cu amenintarea jucatorilor neplatiti de doua luni ca isi vor depunde in curand memoriile, Astra a cautat o solutie imediata de a rezolva toate problemele.

Conform unor informatii de ultima ora cei de la Astra au reusit sa stranga suma de 80.000 de euro pentru a stinge litigiul cu firma care il reprezenta pe Grandin.

Este o veste extrem de buna pentru club, care astfel reuseste sa deblocheze banii de la UEFA, adica 477.000 de euro. Luni sau marti suma de bani va intra in conturile clubului.

Mai mult, Astra va incerca sa plateasca un salariu jucatorilor, pentru ca restul banilor si primele restante sa fie achitate din banii de la UEFA care vor veni saptamana viitoare.

Banii reprezinta un bonus de incasari la UEFA din marketing si vanzari. Suma obtinuta in plus de UEFA a fost distribuita cluburilor.

Steaua incaseaza doar 250.000 de euro

Steaua va incasa cu 200.000 de euro mai putin fata de Astra din acest bonus, si asta din cauza ca interesul pe stadion de la meciurile cu Aalborg, Dinamo Kiev si Rio Ave a fost mult mai scazut decat cel de la meciurile Astrei.

Astra mai are un litigiu

Astra nu scapa total de probleme odata cu stingerea acestui litigiu. In luna noiembrie clubul din Giurgiu va trebui sa mai rezolve un litigiu, unde are de achitat suma de 45.000 de euro.

Modifică setările cookies