Liga 1

Mesajul lui Burleanu pentru Astra: platiti-va datoriile sau veti fi depunctati! SURSE: Cum se va rezolva problema care l-a facut pe Sumudica sa spuna "Imi dau demisia!"

11 noiembrie, ora 15:00, este termenul pana la care Astra trebuie sa isi plateasca o datorie catre o firma de impresariat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 17:19
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 17:38

"Platiti sau veti fi depunctati", este mesajul ferm al lui Razvan Burleanu in problema care l-a facut pe Marius Sumudica sa se gandeasca pentru prima data la demisie.

"E o problema in mod cert, dar avem un sistem de licentiere care trebuie protejat. Nu poti sa iti doresti depunctarea unei echipe, dar sistemul trebuie continuat si protejat cu orice pret", a declarat astazi presedintele Federatiei.

11 noiembrie 2015, ora 15:00, este termenul limita pana la care Astra trebuie sa isi plateasca datoriile catre firma de impresariat 90 Minuten @ Menr Sports Management. In caz contrar, clubul va fi depunctat si va primi interdictie la transferuri pentru una sau mai multe campanii de mercato. DETALII AICI

Surse din cadrul clubului spun ca Astra va vira sumele restante catre aceasta societate in cursul zilei de vineri. Nu este prima data cand Astra traieste periculos. In ultima perioada au fost 11 deadline-uri pentru plati ale unor datorii mai vechi si de fiecare data sumele au fost virate in ultima zi.

Marius Sumudica a anuntat ca isi va da demisia daca Astra va fi depunctata pentru ca nu isi rezolva aceasta problema.

Modifică setările cookies