EXCLUSIV | Anunt BOMBA al lui Gigi Becali! A facut publica lista de transferuri: Alti 3 jucatori de la Astra, 4 de la Hagi, RUSESCU, SZUKALA, un dinamovist si golgheterul Romaniei

Gigi Becali a anuntat la Sport.ro pe cine vrea sa aduca la Steaua din iarna:

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 11:16
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 20:42

"4-5 jucatori vor pleca. Am spus patru, dar tot patru-cinci vin. Teixeira si Junior Morais ii luam sigur. Plus Alibec. Patru va fi Budescu, dar aici daca pot. E posibil sa vina Szukala, Rusescu. O sa negociem pentru ei, e posibil sa iau si 4 de la Gica, daca ii da. Ce sa fac? Sa stau sa ma joc cu Dinamo fotbal? Cu Dinamo trebuie sa dau 3-0 si du-te la galerie! M-a ambitionat. Pai Dinamo trebuie sa aiba numai galerie, atat"

"Gnohere intra pe lista numai cand intra in ultimele 6 luni. Am spus de Gnohere si asa va fi cum am spus atunci. Nu stiu daca pleaca in Belgia, daca nu pleaca, dar cand intra peste o luna in ultimele 6 luni, ma intalnesc cu el sa semnam contractul"

"Szukala nu mai poate fi ca atunci cand a plecat, dar avem nevoie de fundas central. Rusescu e jucatorul de care avem nevoie, care se plimba in raza careului de 16 metri, e liant intre atacant si mijlocasi. Are executii, avem nevoie de el. Au contracte mari, dar dau turcii banii si noi dam doar o parte."

"Si Llullaku e in cartile noastre.", a declarat Gigi Becali la Sport.ro

Modifică setările cookies