Astra Giurgiu Eugen Neagoe Robert Riza Superliga

EXCLUSIV | A marcat primul gol in Liga 1, dar a fost schimbat la 15 minute dupa fluierul de start: "Mi-a parut foarte rau ca a trebuit sa fac asta!" Explicatiile lui Neagoe

Robert Riza (21 de ani) a marcat primul sau gol in Liga 1 in partida UTA Arad 0-6 Astra Giurgiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2020, 12:25
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 12:30

Tanarul mijlocas a fost titularizat de Eugen Neagoe in echipa Astrei pentru a indeplini regula U21. Dupa doar 7 minute, Riza deschidea scorul cu UTA dupa o pasa a lui Budescu, reusind sa inscrie primul sau gol in Liga 1.

Din pacate, mijlocasul a fost scos din teren de Eugen Neagoe, 8 minute mai tarziu, in minutul 15 al partidei.

Antrenorul giurgiuvenilor spune ca i-a parut rau ca l-a scos, insa a avut o intelegere cu Montini inaintea meciului si a trebuit sa se tina de cuvant:

"Cand stabilesc ceva cu jucatorii inainte de meci ma tin de cuvant. Montini a si marcat cu Medias, daduse o pasa de gol si era pe banca. Stabilisem ca dupa 15 minute el sa intre in locul lui Riza. Ma bucur foarte mult ca Riza a marcat primul gol in Liga 1, dar asa stabilisem. Mi-a parut foarte rau ca a trebuit sa fac asta, dar nu puteam sa aman decizia. Imi place sa ma tin de cuvant atunci cand stabilesc ceva cu jucatorii", a spus Eugne Neagoe, la PRO X.

Modifică setările cookies