Liga 1

Evlaviosul Gabi Tamaș! Liviu Ciobotariu a comentat presupusa escapadă a jucătorului: „A fost să ia lumină!”

Fundașul central se gândește să plece de la FC Voluntari la finalul acestui sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 20:37
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 20:51

De când Gabriel Tamaș (38 ani) a anunțat că se gândește să plece de la FC Voluntari, pentru că primele pentru accederea în playoff nu au fost livrate, au început să apară tot mai multe zvonuri despre fundașul central. Ultimul ar fi că acesta ar fi petrecut în Noaptea de Înviere, înaintea meciului cu CFR Cluj, 0-1, disputat chiar în prima zi de Paște. 

Însă acestă informație a fost infirmată de Liviu Ciobotariu (51 ani). Antrenorul ilfovenilor a precizat că Tamaș a fost doar la Slujba de Înviere, ci că la ora 01:00 s-ar fi întors la hotel. 

„Exclus! Am stat în cantonament, au fost 5 jucători care au vrut să meargă să ia lumină, dar la ora 01:00, ceva de genul... ( reporterul: 'Gabi nu era printre ei?') Ba, da, era şi Gabi. La ora 01:00 au fost la hotel.

Nu avea cum să fie la petrecere dacă noi eram în cantonament”, a declarat Liviu Ciobotariu după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 0-1. 

De altfel, antrenorul Voluntariului a fost întrebat dacă se teme de o posibilă lipsă de concentrare din partea lui Tamaș pe finalul campionatului, în urma celor declarate. 

„Nici nu se pune problema! Eu îl cunosc pe Gabi Tamaş, am mare încredere în el. La Gabi, orice antrenament, orice meci amical, oficial îl tratează cu mare, mare responsabilitate şi chiar mi-a plăcut cum a jucat. A jucat foarte bine”, a mai spus Ciobotariu.

În acest sezon de Liga 1, în ciuda vârstei, Gabi Tamaș a fost utilizat în 32 de meciuri, reușind să marcheze și un gol, cu FCU Craiova, în campionatul regulat. 

Modifică setările cookies