Mirel Radoi Steaua Superliga

"Eu zic sa iti iei tu tricou si sa joci!" Reactie nervoasa a lui Radoi la adresa unui fan, pe tunelul de langa vestiare

Un suporter al Stelei a reusit sa-l scoata din sarite pe Radoi la finalul meciului cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2015, 09:13
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2015, 09:15

Fanul i-a reprosat antrenorului Stelei jocul slab facut cu CFR, dar si cu Trencin, moment in care Radoi a rabufnit, in clipa in care se indrepta pe tunelul de acces la vestiare.

"Eu zic sa iti iei tu un tricou si sa joci, e mai usor", i-a transmis Radoi suporterului, potrivit unor imagini surprinse de Dolcesport.

Radoi a vorbit apoi cu presa despre problema cu suporterul: "E normal ca fanii sa fie suparati, dar trebuie sa inteleaga faptul ca acesti jucatori au jucat pentru prima data in aceasta formula. Eu cred ca ar trebui incurajati, nu apostrofati la fiecare atingere de balon"

Cornel Dinu spune ca gestul lui Radoi tradeaza lipsa de experienta ca antrenor: "Un antrenor nu are voie sa raspundă sau sa intre in dialog cu publicul, pentru ca publicul are mereu dreptate. Aici se vede, incontestabil, lipsa de experienta si de tact a lui Radoi. Nu ai cum sa vorbesti. Ei au dreptate, ii respecti, treci mai departe si nu intri in dialog. Asta nu duce decat la o tensiune in plus, de care nu este nevoie", a declarat Dinu pentru sursa citata.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies