"Eu nu ma joc cu regulamentul, nu mi-a fost mila de copil" Observatorul care a terorizat un copil pe Ghencea a luat 4,45 la examen

"Eu nu ma joc cu regulamentul, nu mi-a fost mila de copil" Observatorul care a terorizat un copil pe Ghencea a luat 4,45 la examen

Rezultatele de la examenul pentru corpul de observatori au fost afisate astazi.

Unul dintre cei mai mediatizati observatori din ultimii ani a picat examenul de admitere in corpul de observatori ai LPF.

Gheroghe Nedelescu, cel care a terorizat un copil pe Ghencea dar a scapat din mana un derby Steaua - Rapid, a luat 4,45, fiind respins de comisie. Acesta a fost unul dintre cei mai slabi dintre cei prezenti la examen, ocupand locul 29 din 32 de participanti.

 

A terorizat un copil in tribune, pe Ghencea

"Gigi" Nedelescu  explica in urma cu doi ani ca "nu se joaca cu regulamentul", dupa ce a confiscat unui copil de 9 ani un banner pe care scria "Vreau si eu ceva: Steaua campioana!". Acesta a motivat ca bannerul nu era pe lista celor prezentate de galeria Stelei si ca nu i-a fost mila de copil, desi acesta a inceput sa planga, fiind traumatizat de experienta traita, in care bannerul i-a fost smuls din maini de jandarmi.

"Acel banner nu respecta regulamentul. Sa fie clar, eu sint trimis acolo sa respect regulamentul. Am cerut copilului sa ridice acel banner, copilul era cu tatal. Nu au vrut sa il ridice, atunci am cerut stewarzilor sa il ridice. Atunci, copilul a inceput sa planga si sa ceara bannerul. Le-am cerut stewarzilor sa i-l returneze si copilului sa nu il mai afiseze. Acel copil, pe tot timpul desfasurarii jocului, nu a facut altceva decit sa foloseasca niste cuvinte care nu ii fac cinste unui copil si noi nu trebuie sa ne educam copiii asa. Eu nu ma joc cu regulamentul, acolo nu scrie flexibilitate sau daca e copil sau adult. Pentru mine, regulamentul este unul singur", a declarat Nedelescu dupa acel incident.

A scapat din mana un Steaua - Rapid

Daca la acel meci si-a incordat "muschii" la un copil de 9 ani, fostul observator Nedelescu nu a considerat ca e nevoie sa ia masuri la un derby Steaua - Rapid, desfasurat cateva luni mai tarziu.

Stelistii au afisat mai multe bannere cu tenta rasista, insa Nedelescu a explicat franc ca si galeriile de afara fac aluzii la "fier vechi" in scandarile lor, si ca totul a fost o metafora.

Bannerul Stelei continea urmatorul mesaj: "Nu ragusiti si nu va agitati, maine dupa fier vechi trebuie sa strigati!". Mult mai rasist a fost insa alt banner, "Aripi negre colorate, in peluza adunate", insa Nedelescu a avut iarasi o explicatie: "A fost doar o metafora".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile pentru evenimente, de la 1 august. Pot participa persoane vaccinate, cu test negativ sau trecute prin boală
BRAT
Modifică setările cookies