"Eu nu am fost de acord sa-l aduc pe Mutu la ASA!" Reactia lui Grigoras dupa MACELUL de la Tg. Mures cu Pandurii

Adrian Mutu ASA Targu Mures Petre Grigoras Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2016, 17:56
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2016, 17:56

4 eliminati si cartonase galbene fara numar. Meciul celor de la ASA cu Pandurii lui Edi Iordanescu s-a transformat intr-un haos total.

Petre Grigoras, fostul antrenor de la ASA, lasa de inteles ca Mutu poarta responsabilitatea pentru problemele de la echipa.

Tehnicianul sustine ca nu si l-a dorit de la bun inceput pe Mutu.

"Ma bucur ca am plecat de la Targu Mures! Am intentionat sa plec mai demult. Eu consider ca fiecare trebuie sa-si vada de treaba lui: jucatorul sa-si vada de joc, conducatorii sa aiba grija de club iar antrenorul sa fie lasat sa antreneze."

"In limita regulamentului, poti sa joci. Una e sa fii agresiv, si alta e sa joci. Cred ca a fost o stare de excitare excesiva, de nervozitate excesiva, imprimata de cei are conduc echipa acum. Aseara toata echipa a fost extrem de agresiva, cu intrari foarte dure care nu isi au rostul."

"Fiecare trebuie sa stea in banca lui, daca esti jucator respecta-ti calitatea de jucator! Ei au pierdut patru jucatori, au si 10 galbene iar etapele urmatoare vor fi decimati. Sunt jucatori cu mare experienta acolo, care trebuiau insa sa stea in banca lor. Nu este un lucru placut pentru suporteri ce se intampla colo. Aseara a fost o demonstratie de asa nu!."

"Am vazut ca Adi se scoate singur din teren, deci se indreapta usor-usor spre meseria de antrenor. Eu nu am fost de acord sa-l aduc pe Mutu, dar pana la urma am acceptat. Mi-am spus o parere si am argumentat, aveam exemplul de la Petrolul unde nu a rupt gura targului. Oricum era o echipa destul de matura si avea nevoie de sange proaspat. Nu am nimic cu Mutu-jucatorul, trebuie respectat pentru ce a realizat, dar acum era intr-o alta calitate", a spus Grigoras la Sport Total FM.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!