Liga 1

"Eu investesc in tineri, nu beau cafele prin Primaverii" Hagi isi apara "diamantele" din curtea Viitorului. "Sunt cu ei pana la moarte"

Gica Hagi a vorbit astazi despre clubul sau Viitorul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Aprilie 2015, 15:29
Data actualizarii: Marti 07 Aprilie 2015, 15:33

Gica Hagi a comentat situatia clubului sau. Viitorul se afla in acest moment pe loc de Europa League, daca CSU Craiova nu primeste acceptul UEFA de a juca in competitiile europene sezonul urmator.

Hagi a spus ca isi va apara jucatorii cu orice pret, la fel cum s-a intampla cu Ianis, cel care a fost umilit la lotul de tineret de Zoltan Kovacs, incident in urma caruia acesta a fost schimbat din functie iar selectionerul Bogdan Vintila a fost demis.

"Le creez aceasta presiune tot timpul, pentru ca eu n-am suporteri. Eu sunt suporterul care le creeaza presiune jucatorilor, ca ei sa aiba placerea sa castige, sa-si doreasca si sa se bata. Pentru ca in teren nu suntem la volei, sunt contacte, dueluri.

Eu investesc in copii, nu sunt un fost fotbalist care bea cafele in Primaverii si vorbeste si isi da cu parerea despre fotbal. Eu cred in tineri mai mult ca oricine, am bagat bani in ei. Sunt cu ei pana la moarte, ma voi bate pentru ei", a declarat Gica Hagi intr-o conferinta de presa.

Modifică setările cookies