Etapa care poate decide lupta la titlu! Cand se joaca Viitorul - Steaua si Iasi - CFR: anuntul facut de LPF
Miercuri 11 Aprilie 2018, 16:32

Etapa care poate decide lupta la titlu! Cand se joaca Viitorul - Steaua si Iasi - CFR: anuntul facut de LPF

LPF a stabilit calendarul etapei a 6-a din play-off.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Meciul etapei, confruntarea dintree Viitorul si Steaua se va disputa sambata, ora 20:45. Echipa lui Dica abordeaza meciul din postura de lider al clasamentului, iar o victorie i-ar ajuta pe stelisti sa isi consolideze pozitia.

CFR Cluj merge la Iasi pentru o partida ce se anunta a fi una lejera la prima vedere. Clujenii au castigat toate cele trei meciurii cu moldovenii din acest sezon. Poli Iasi - CFR Cluj se va disputa duminica, ora 20:45.

Astra - Craiova este programat pentru luni, 23 aprilie, tot de la 20:45. Oltenii mai au doar sanse teoretice la titlu dupa esecul de pe Arena Nationala cu Steaua. Mai mult, echipa lui Mangia poate pierde si locul 3 daca Astra castiga, iar Viitorul se impune cu Steaua.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea