Liga 1

"Este suspect de CANCER si a suferit un INFARCT!" Dezvaluire din inchisoare despre unul dintre cei mai 'grei' oameni de fotbal!

Gheorghe Stefan ar sanatatea extrem de subreda, potrivit avocatului sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 15:04
Data actualizarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 15:22

Stefan este fostul finantator de la Ceahlaul si acum primar suspendat al orasului Piatra-Neamt. Inchis la Jilava in prezent, acesta a cerut Curtii Supreme eliberarea pe motive medicale.

El este arestat preventiv, in Dosarul Microsoft, in care Dorin Cocos este acuzat ca ar fi pretins suma de 17,5 milioane de euro pentru sine, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft. Din aceasta suma, 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari, scrie sport24h.

Aceeasi sursa mentioneaza si ca starea de arest preventiv in care se afla Cocos, Sandu si Stefan l-ar fi afectat grav pe acesta din urma, potrivit avocatului sau. 'Pinalti' a trecut deja printr-o operatie la coloana vertebrala, iar acum este suspect de probleme mai grave.

"Este suspect de cancer si ar fi suferit, recent, chiar si un infarct, in timp ce se afla in arestul Politiei Capitalei. Pe fondul problemelor medicale, Gheorghe Stefan a cerut clementa in dosarul in care este cercetat penal de catre DNA", sustine avocatul sau.

Stefan, Cocos si Sandu sunt in arest preventiv inca din 29 octombrie 2014.

Modifică setările cookies