Liga 1

Eric pleaca din Romania suparat: "Sclavii nu mai exista de mult" Cine l-a deranjat:

Eric de Oliverira a ales sa mearga sa joace in Ucraina, la Karpaty Lvov, cu toate ca a primit oferte de la cele mai tari echipe din Romania. Fostul jucator de la Gaz Metan vorbeste despre motivele care l-au facut sa plece din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2011, 09:38
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2011, 09:40

“Am plecat pentru simplul fapt ca am primit o oferta mai buna. E mai bine pentru mine si familia mea ca eu sa plec in acest moment. Viitoarea mea sotie va naste un copil si trebuie sa ma gandesc si la familia mea. Am vrut sa fac un pas inainte in cariera si consider ca l-am facut. Merg acolo sa-mi fac un me si in acel campionat si nu vreau sa ma opresc aici. Vreau sa ajung intr-o zi la o echipa mare din Ucraina sau din alta tara. Am reusit sa trec peste multe bariere in viata si voi mai trece. Sunt pregatit sa o iau de la zero.

Cand am venit in Romania eram un brazilian anonim, cum le place unora sa spuna mereu. Din fericire, am reusit sa ma fac cunoscut si sa fac lumea sa ma placa. Gaz Metan mi-a dat oportunitatea foarte mare, iar eu am profitat de ea. Mediasul mi-a dat totul, iar suporterii m-au facut sa vreau sa joc mai bine”

Eric are insa si un mare regret. Conducatorii de cluburi din Romania l-au dezamagit.
“Am avut de suferit de mai multe ori. Conducatorii din Romania trebuie sa intelega ca sclavii nu mai exista de mult. In oras, in vestiar, cu colegii si antrenorii m-am simtit excelent, dar au fost si lucruri care m-au deranjat. Nu am primit ceea ce meritam. Am fost considerat un obiect, un robot care trebuie sa castige meciuri”, a spus Eric intr-un interviu acordat ProSport.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies