Eric i-a adus victoria, Hagi a avut un alt PREFERAT: "A fost cel mai bun de pe teren!" E jucatorul pe care vrea sa-l transfere Steaua

Eric i-a adus victoria, Hagi a avut un alt PREFERAT: "A fost cel mai bun de pe teren!" E jucatorul pe care vrea sa-l transfere Steaua

Gica Hagi a obtinut prima victorie in fata lui Dan Petrescu: Viitorul - CFR Cluj 1-0.

Antrenorul Viitorului a declarat la finalul partidei ca se astepta un meci greu si la un scor strans si le-a cerut jucatorilor sa se autodepaseasca la aceasta partida.

"Ne-am adaptat foarte bine la jocul lor, stiam ca sunt o echipa cu experienta, disciplinata. Cu un antrenor foarte bun. Primul lucru pe care l-am scris pe tabla a fost ca trebuie sa ne autodepasim. Ma bucur ca a fost asa. M-a batut pana acum (n.red. Dan Petrescu), acum a venit si randul meu. Aveam nevoie de aceste puncte, trei puncte importante pentru a ne mentine sus", a declarat Gica Hagi la TelekomSport.

Chiar daca Eric a fost omul care i-a adus trei puncte, Hagi a avut un alt remarcat: pustiul Cicaldau. Pe Cicaldau l-au remarcat si cei de la Steaua care vor sa-l aduca la finalul sezonului, cel mai probabil.

"Echipa nu poate sa joace fara 2-3 decari. A fost Eric, a fost Cicaldau. Nu trebuie sa-l uitam, dupa parerea mea a fost cel mai bun de pe teren astazi", a mai afirmat Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies