Eric e GATA sa joace pentru Romania! A trait un cosmar in Japonia, acum viseaza din nou la nationala printre seici

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Februarie 2016, 21:39

	Eric e GATA sa joace pentru Romania! A trait un cosmar in Japonia, acum viseaza din nou la nationala printre seici

Brazilianul Eric vrea sa mai ramana 3 ani in Golf, apoi planuieste sa revina in Romania.

Sanmartean e modelul lui. Si Eric ar putea veni din Arabia Saudita sa joace pentru nationala. Brazilianul isi ia cetatenia in luna mai, chiar inainte de Euro! Fostul mijlocas ofensiv de la Pandurii si Gaz Metan regreta ca n-a jucat la un club important din Romania si recunoaste ca Europeanul din Franta e un vis indepartat.

"As fi vrut sa joc pentru nationala, insa a fost complicat. In mai primesc cetatenia romana si voi deveni roman si cu acte. Vreau sa mai stau 3 ani in Arabia Saudita, apoi sa revin acasa. Imi pare rau ca nu am ajuns la o echipa de top din Romania. Am facut performanta la echipele mici si nu vad de ce nu puteam sa fac si la cele mari. Mi-as dori sa mai joc cel putin ultimul sezon din cariera la Medias. Vreau sa ma stabilesc in Romania si sa-mi iau o caza in Brazilia, sa stau in vacante mai lungi cu copiii mei", a spus Eric pentru Sportescu.ro.

Eric, 30 de ani, a semnat la inceputul anului cu Najran, locul 13 din 14 in prima liga saudita. In doua meciuri la noua lui echipa, brazilianul a inscris un gol, din penalty, in egalul cu Al Wehda (2-2).

 

First Goal after back to Saudi Arabi by @bin_jaweher shukran Habib

A video posted by Eric de Oliveira Official (@oliver27rj) on

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies