Steaua Gabi Enache Laurentiu Reghecampf Superliga

"Enache va plati!" Reghecampf anunta care va fi VIITORUL lui Enache dupa gafa din Europa League! Ce planuri are cu el

Gabi Enache a fost luat de toata lumea la tinta dupa ce a fost eliminat cu Osmanlispor, in urma unui gest stupid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 23:34
Data actualizarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 23:34

Laurentiu Reghecampf a vorbit in aceasta seara despre viitorul jucatorului sau. Sustine ca Enache va plati pentru aceasta gafa, dar nu va fi dat afara. Mai mult, antrenorul Stelei spune ca va continua sa il foloseasca pe postul de fundas dreapta.

"Enache va plati pentru acest gest, dar va juca in continuare, e jucatorul nostru, va juca pe partea dreapta. Imi pare rau ca am pierdut din cauza unei greseli, a lui Enache. La Tamas, la penalty, se intampla. Nu le putem lua capul. Sunt greseli din care ei trebuie sa invete. Enache va plati, dar in continuare este un jucator foarte important, dar nu putem sa aruncam jucatorii."

"Jakolis este o posibilitate, el e mijlocas, dar a jucat si fundas. Cred ca pana la urmatorul meci de Europa League vom avea destule solutii, in afara lui Jakolis. Avem mai multe solutii. Pe Enache cu siguranta vom continua sa jucam acolo, ca fundas dreapta."

"Eu gandesc pozitiv si pana la anul vom avea o echipa puternica si vom reusi sa ne calificam in Grupele Champions League. Sunt sigur de asta, nu sper. Ca vom juca cu Barcelona si vom pierde cu 6, 7-0? Nu cred ca se va intampla asta, adica sper, dar va fi o experienta importanta pentru jucatori.", a declarat Reghecampf a DigiSport.

Modifică setările cookies