Avionul Stelei a decolat cu o intarziere de 4 ore! Zborul a fost amanat de mai multe ori! VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 26 Ianuarie 2014, 20:17

► Unii zic c-a fost peste Hagi si Dobrin. A fost? ILIE BALACI, astazi de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!
► Altii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

UPDATE: ► Avionul a decolat cu o intarziere de patru ore si jumatate, dupa ce personalul aeroportului au dat cu solutie anti-derapanta.

►Jucatorii au fost anuntati ca vor decola in cateva minute. Cursa ar trebui sa ajunga la Madrid la ora 22, ora Romaniei. De la aeroport, jucatorii mai au de mers o ora pana la Marbella.

►Un echipaj al aeroportului inspecteaza unul dintre motoarele navei. Avionul nu a plecat nici la ultimul termen anuntat. Compania aeriana nu a facut niciun anunt pana acum. Nici la aceasta ora nu se stie cand pleaca echipa.

►Zborul Stelei a fost din nou amanat. Avionul ar trebui sa plece la 18:05. In aeronava e si pustiul Aldea. Vranceanu, celalalt junior chemat de Reghe in primul cantonament din Spania, nu a mai facut deplasarea pentru ca are cantonament cu nationala U17 de pe 28 ianuarie.

►Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a anuntat ca nicun zbor nu a fost anulat astazi si ca in general nu se pleaca cu o intarziere mai mare de 30 de minute.

►Steaua si-a amanat plecarea in Spania din cauza ninsorii puternice din Bucuresti. Avionul Stelei ar trebui sa zboare doua ore mai tarziu, insa nu se stie daca acest lucru este posibil, din cauza aglomeratiei de pe aeroport. 17:20 este ora anunta pentru zobrul Stelei.

Steaua are programat primul amical din Spania marti, de la ora 18:15, cu Dinamo Kiev. Ceilalti adversari ai stelistilor din amiacle sunt Goteborg, Lokomotiv Plovdiv, Korona Kielice si Elfsborg Boras

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies