Liga 1

EMOTII pentru Bonetti! "Castigi cu Steaua sau pleci!" Minunea pe care NIMENI nu o mai crede la Dinamo: "Am fost penibili!"

Sefii lui Dinamo s-au saturat ca Dinamo sa nu aiba rezultate cu echipele meci si i-au dat un ultimatul lui Bonetti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2012, 07:27
Data actualizarii: Luni 29 Octombrie 2012, 07:25

La fel ca si inainte de meciul cu Rapid, Bonetii este obligat sa castige daca mai vrea sa ramana pe banca lui Dinamo. Pana atunci, trebuie sa bata in cupa pe Pandurii, revelatia sezonului, apoi sa joace un meci cu Steaua, aflata in mare forma.

Sefii i-au spus nici mai mult nici mai putin ca s-au saturat sa fie depasiti de echipele mici ale campionatului, iar fanii s-au saturat si ei de forma echipei si nu ii mai arata sustinere 100% italianului, scrie Gazeta Sporturilor.

In plus, si Cornel Dinu a comentat prestatia lui Dinamo la 0-0 cu Chehlaul: "Am fost cam penibili, nu putem sa jucam asa. Daca ala a fost fotbal, atunci eu nu stiu ce am jucat. Doar printr-o surpriza scoatem un rezultat pozitiv cu Steaua", a spus Dinu.

Inaintea derbyului de week-end-ul viitor, Dinamo se afla in clasament la 10 puncte de Steaua. Pana acum, in istorie, Dinamo si Steaua nu au mai fost la o asemenea distanta la un derby programat in turul campionatului.


Modifică setările cookies