Emmanuel Yeboah îi umple conturile lui CFR Cluj! Transferul la Slavia Praga s-a realizat + înlocuitorul așteptat în Gruia

Emmanuel Yeboah alexi pitu CFR Cluj Farul Constanta Slavia Praga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 13:35
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 20:32

CFR Cluj și-a dat acordul ca Emmanuel Yeboah să plece în această iarnă la Slavia Praga. 

Emmanuel Yeboah (19 ani) a impresionat în acest sezon. Aruncat de Dan Petrescu (55 ani) titular în flancul drept al atacului, ivorianul a înscris de 3 ori și a oferit două pase decisive în 16 prezențe din campionat. 

CFR Cluj și-a dat acordul ca Emmanuel Yaboah să plece la Slavia Praga 

Evoluțiile lui Emmanuel Yeboah au ajuns și în vizorul Slaviei Praga, adversara CFR-ului din grupele UEFA Conference League. Inițial, cehii au înaintat o ofertă de 1,6 milioane de euro, dar în urma mai multor serii de negocieri, suma a crescut, iar jucătorul va pleca de la campioana României în schimbul a 2 milioane de euro, conform gsp.

CFR Cluj i-a și găsit înlocuitor lui Emmanuel Yeboah

Echipa din Gruia are planul de rezervă pregătit. Conform Fanatik, CFR Cluj îl va cumpăra pe Alexi Pitu (20 ani) de la Farul Constanța pentru 1 milion de euro, după ce Emmanuel Yeboah va fi vândut la Slavia Praga. 

Cu 5 goluri și 5 pase decisive în acest sezon de Superligă, Alexi Pitu este cotat de Transfermarkt la 1,4 milioane de euro, în timp ce atacantul ivorian este evaluat de aceeași publicație la 800.000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!