Elias Charalambous, maestrul vorbelor goale. Ce zice înainte de FCSB - FC Botoșani  

Elias Charalambous FCSB - FC Botosani Superliga Elias Charalambous
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 16:48
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 16:56

FCSB - FC Botoșani, meci din etapa a 27-a, are loc duminică, de la ora 20:00. 

Elias Charalambous a revenit la discursul său obișnuit pe care mizează în conferințele de presă. Înaintea partidei cu FC Botoșani de duminică (ora 20:00), antrenorul cipriot a operat cu platitudini: 'avem un oponent în subsolul clasamentului" / "toate meciurile sunt dificile". 

Elias Charalambous: "Avem un oponent care în subsolul clasamentului"

Stategie sau nu, antrenorul liderului din Superliga a întărit faptul că știe ce rezultate a avut în ultimul timp formația patronată de Valeriu Iftime. "Au pierdut un joc în ultimele partide". 

  • Elias Charalambous

"Avem un joc mâine. Trebuie să ne focusăm să câștigăm cele trei puncte. Avem un oponent care în subsolul clasamentului. Dar trebuie să oferim o performanță bună să câștigăm cele trei puncte.

Trebuie să facem tot ce e mai bine ca să câștigăm. Au pus în dificultate toate echipele. Au pierdut doar un joc în ultimele partide. Asta înseamnă multe lucruri. Noi suntem pregătiți. Toate meciurile sunt dificile", a declarat Elias Charalamabous, în conferința de presă care a avut loc sâmbătă după-amiază. 

Înainte de meciul direct FCSB ocupă primul loc în clasament, cu 55 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află pe ultima poziție în Superliga, cu 20 de puncte.

Cum ar putea arăta echipa FCSB pentru confruntarea cu FC Botoșani: Târnovanu - Antwi, Popescu, Dawa, Radunovic - Olaru, Lixandru, Luis Phelipe - Oct. Popescu, Băluță, Coman.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!