Elias Charalambous FCSB Florin Prunea Gigi Becali Ilie Dumitrescu Superliga

Elias Charalambous, criticat după ultima apariție: "A comis-o, a zbârcit-o rău de tot!"

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, continuă să susțină că el și colaboratorii săi din staff-ul tehnic iau deciziile importante privind echipa de start sau schimbările.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 23:45
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 23:44

Întrebat la ultima conferință ce simte când patronul Gigi Becali iese public și spune că un anumit jucător va deveni titular, ori altul va fi trecut pe banca de rezerve, Charalambous a spus apăsat că el ia aceste decizii alături de staff-ul tehnic.

Elias Charalambous, criticat după ultima apariție: "A comis-o, a zbârcit-o rău de tot!"

Florin Prunea consideră că Charalambous a greșit refuzând să recunoască realitatea de la FCSB.

"A comis-o rău de tot. Putea să spună că nu vrea să comenteze și să i se pună altă întrebare. A zbârcit-o rău de tot. E pentru prima dată. De obicei, declarațiile lui erau în regulă, dar de data asta a comis-o", a spus Florin Prunea, la Digisport.

Prezent în studio, Ilie Dumitrescu a spus și el că Charalambous a făcut o declarație neinspirată, însă a încercat să găsească un aspect pozitiv în implicarea lui Gigi Becali la echipă.

"Ei fac ciclul săptămânal. Există comunicare la începutul săptămânii, asta e clar. Gigi spune de la început ce vrea să vadă. Declarația asta nu știu dacă e una foarte reușită pentru că lucrurile nu stau așa. 

Eu sunt convins că sunt unii jucători care trebuie să joace, iar în cazurile a 7-8 jucători ei au aceeași soluție. Eu cred că asta vrea să spună, că e comunicare de la început. În toată speța asta e pozitiv că dialogul dintre ei e la începutul săptămânii, când trebuie să pregătești ciclul săptămânal", a spus Ilie Dumitrescu.

Elias Charalambous: "Noi suntem cei care iau deciziile!"

"Vorbim despre acest lucru îl fieare săptămână. Patronul e genul de persoană căreia îi place să își spună părerea. Să fiu sincer, are o părere, și-o susține, e normal.

Poate alți patroni fac multe alte lucruri mai rele și nu fac declarații în presă. Noi suntem cei care iau deciziile, noi suntem cei care discutăm cu el la finalul zilei", a declarat Charalambous, înaintea meciului cu Petrolul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!