El poate fi primul transfer al Stelei in 2012! Pe cine aduce Becali in locul lui Latovlevici pentru visul finalei Europa League

Vineri 30 Decembrie 2011, 17:19

	El poate fi primul transfer al Stelei in 2012! Pe cine aduce Becali in locul lui Latovlevici pentru visul finalei Europa League

Steaua s-a inteles cu St. Etienne pentru transferul lui Latovlevici, iar Becali i-a gasit deja pe oamenii care-l pot inlocui in echipa lui Ilie Stan.

Chiar daca il poate folosi ca fundas stanga pe Brandan, antrenorul Stelei vrea inca un fotbalist experimentat care sa-i ofere solutii in banda.

Cele doua variante la care se gandesc stelistii in acest moment sunt Sepsi de la Timisoara si Florin Maxim, care in tur a jucat pentru Sportul Studentesc.

Daca pentru Sepsi ar trebui sa plateasca o mare parte din suma pe care o va incasa pe Latovlevici, Maxim pare in acest moment cea mai probabila varianta.

Agentul jucatorului de la Sportul, Robert Cristian Trif, crede ca mutarea se poate oficializa in urmatoarele zile.

"Cred ca Maxim e potrivit pentru Steaua, este un jucator cu experienta in Liga I, a fost capitan la Farul, e un fotbalist determinant si foarte motivat. Cred ca Maxim e o varianta mai buna decat Sepsi, e stelist, are experienta in campionat si poate ajuta foarte mult Steaua
", a explicat Trif pentru www.sport.ro.

Florin Maxim, 30 de ani, a mai jucat la Steaua in 1999, iar de atunci a mai trecut pe la echipe ca Farul, Poli Timisoara sau Sportul.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Gripa se răspândește rapid: 2 țări au declarat epidemie. Medic: ”Virusul, foarte puternic”