"El a fost singurul MASCARICI! A, N'Doye, dansul este?" Scenariul de care il banuieste Steaua inainte de Derby-ul cu Dinamo! VIDEO

Atitudinea lui Ousmane N'Doye i-a facut pe stelisti sa-l atace in termeni duri pe capitanul celor de la Tg. Mures.

"MASCARICI!"

"Am strans mana celor de la ASA, pentru ca dansii cred ca nu au nicio vina, cu toate ca beneficiarii cei mai importanti ai acestui rezultat sunt ei, pentru ca au castigat trei puncte. Dar nu ii acuzam de nimic. Nu a fost absolut niciun fel de discutie cu oficialii lor, sau cu jucatori de la ei.

Singurul, si aici sunt in asentimentul domnului Duckadam, mascarici, intre ghilimele, care a vrut sa iasa in evidenta cu ceva si nu prin fotbal a fost acel capitan de echipa, nici nu vreau sa-i pronunt numele!

Care a vrut sa faca orice sa ne provoace pe noi, si mai ales pe jucatori, probabil - imi spuneau jucatorii - ca urmeaza meciul cu Dinamo, si nu este el acelasi jucatori inalt, cu banderola, care a ratat si penalty cu Dinamo, a luat rosu cu Dinamo si s-a bucurat la finalul meciului cu Dinamo alaturi de galeria dinamovista?

A, N'Doye, dansul este? Reactia lui Lukasz Szukala a fost cea mai inspirata, cand a pus poza sa cu trofeul, fara de ce poza si-a facut acest jucator cu mingea de la meciul cu Steaua", a spus Marius Ianuli LIVE la Sport.ro.

VIDEO AICI REACTIA LUI OUSMANE N'DOYE DUPA MECIUL CU STEAUA

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
BRAT

Modifică setările cookies