Ei sunt cei 3 Matei din lotul Stelei! Cati bani a platit Gigi pe ultimul pusti adus iarna asta! Vezi 11-le jucatorilor sub 25 ani la Steaua!

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Ianuarie 2011, 12:03

	Ei sunt cei 3 Matei din lotul Stelei! Cati bani a platit Gigi pe ultimul pusti adus iarna asta! Vezi 11-le jucatorilor sub 25 ani la Steaua!

Gigi Becali isi face echipa de pusti la Steaua.

Steaua isi face o super echipa de pusti de la anul: Cosmin Matei, Florin Matei si Gabi Matei vor fi gata din toamna sa joace titulari in Ghencea.

Adus de la Pandurii, Gabi Matei va mai fi lasat sa prinda meciuri la Tg. Jiu pana la finalul sezonului.

"Am dat pe Gabi Matei 600.000 de euro si inca 500.000 de mii sau 20% dintr-un eventual transfer ulterior. Eu m-am pacalit putin si nu mi-am dat seama cand am gresit, de-asta l-am adus pe MM Stoica inapoi pentru ca vreau sa reconstruiesc Steaua, asta vor si suporterii. Asta de acum nu e Steaua, a ajuns sa ii fie frica de Urziceni, sau cu doi jucatori in plus sa te chinui sa dai gol in minutul 90 ca la Targu Mures. Voi aduce jucatori tineri care vor juca un fotbal frumos, din sezonul viitor vom face o echipa puternica, sezonul asta se va intampla ce vrea Dumnezeu.", a spus Gigi Becali la gsptv.

"Nu este imposibil sa fiu titular la Steaua, de aia am semnat. Domnul Gigi Becali este patron si are dreptul sa critice pe cine vrea. Pentru mine este cea mai importanta zi din cariera, am ajuns la cel mai mare club din Romania. Este visul oricarui fotbalist sa joace aici. Daca am tinut cu Steaua cand eram mic? Nu am tinut cu nicio echipa din Romania. Mie nu-mi place sa ies in cluburi, imi place sa stau in casa si sa ascult muzica sau stau pe calculator. Nici la capitolul bombe nu stau prea bine, sunt mai cumintel asa", a spus Gabi Matei la Sport.ro.

Grigoras a declarat la Sport.ro ca se teme ca la Steaua ar putea sa se stinga Gabi Matei:

 "Da, e adevarat, Gabi Matei a ajuns la Steaua! Stiam ca se poarta o discutie si stiu ca pana in vara jucatorul ramane la noi. As fi vrut sa ramana mai mult. Ar fi avut nevoie de mai mult timp, pentru ca presiunea brandului Steaua este foarte mare. El are potential, dar si Andrei Ionescu avea potential. Unele lucruri se grabesc si la 20 de ani fara sa ai mai mutl de 30 de meciuri din Liga I, sa ajungi la Steaua, s-ar putea sa se distruga cariera daca nu ai randament meci de meci."

Cei 11 jucatori U25 de la Steaua:

Tatarusanu, Gardos, Latovlevici, Gabriel Matei, Cosmin Matei, Bicfalvi, Tanase, Stancu, Radut, Cezar Lungu, Florin Matei.
 

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies