"Ei sa aiba ambitie, pentru noi e un joc oarecare" Tamas ii ironizeaza pe olteni inainte de derby-ul de du minica

"Ei sa aiba ambitie, pentru noi e un joc oarecare" Tamas ii ironizeaza pe olteni inainte de derby-ul de du minica

Steaua a terminat la egalitate cu Villarreal, 1-1.

Gabi Tamas a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei in meciul de aseara cu Villarreal, terminat 1-1. Acesta a fost folosit fundas dreapta si a avut o evolutie sigura, mult mai buna decat a fundasilor centrali Moke si Tamas, care au gresit la primul gol al oaspetilor.

"Putea sa fie si victorie, trebuia sa fortam putin mai mult. Am avut posesie, cateva ocazii clare. La acel hent se putea dadea penalty dar arbitrul e tat pe teren si nua vem ce sa facem. Eu joc unde ma pune Mister, imi place sa joc fotbal, nu conteaza unde.

A venit repede golul lui Villarreal dar bine ca ne-am revenit si apoi am dominat jocul. Cred ca a fost un fel de necomunicare la gol. Sa dea Domnul sa vina cat mai multi suporteri, sa ne sustina ca avem nevoie de ei.", a spus Tamas.

Acesta a vorbit si despre meciul dintre Steaua si CSU Craiova, de duminica, oltenii fiind pe 2 in clasament, la 3 puncte de Steaua: "Acum ne concentram pe meciul de duminica. Ei trebuie sa aiba ambitie mare, pentru noi e un meci oarecare", a spus Tamas dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies