Cei doi jucatori de care Becali vrea sa scape cu orice pret! Au fost adusi sa viseze la Champions League, acum n-au loc nici la echipa a doua

Cei doi jucatori de care Becali vrea sa scape cu orice pret! Au fost adusi sa viseze la Champions League, acum n-au loc nici la echipa a doua

Cand i-a adus, Becali credea ca amandoi pot fi solutii pentru primul 11.

Au primit putine sanse, iar acum clubul incearca variante pentru a le rezilia contractele. Dan Popescu si Rares Enceanu sunt doi dintre jucatorii despre care suporterii Stelei nu mai stiu nimic de luni bune.

Amandoi au fost imprumutati sezonul trecut. Popescu a jucat la Chiajna, in timp ce Enceanu s-a intors pentru cateva luni la Brasov. Experientele departe de baza din Berceni nu i-au ajutat prea mult. Niciunul nu intra in planurile lui Dica pentru actualul sezon.

Comparat cu Sanmartean in momentul transferului la Steaua, Enceanu, 23 de ani, a prins doar 20 de partide in 3 ani la Steaua, fara sa marcheze vreun gol. A fost cedat temporar la Voluntari sau Brasov, iar acum Steaua vrea sa se desparta definitiv de el. Popescu e intr-o situatie asemanatoare. Folosit doar de 5 ori in sezonul 2016-2017, Popescu a fost retrogradat la echipa a doua de Reghecampf dupa numai cateva luni de pregatire. A jucat la echipa a doua, iar in returul sezonului trecut a evoluat in 9 partide pentru Chiajna.

Popescu, 29 de ani, n-a mai prins un meci oficial din luna aprilie, in timp ce Enceanu n-a mai fost folosit din mai! Steaua e dispusa sa-i lase sa plece liberi, insa niciunul nu accepta pentru moment ca acordul sa inceteze.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies