Efectul anilor petrecuti in Arabia! Ce se intampla cu Mirel Radoi: "Daca as mai putea juca la Steaua?" Ce a raspuns fostul capitan

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 17:13
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 17:22

S-a pus des problema jucatorilor plecati in Arabia, daca mai pot face fata sau nu nivelului din Liga I dupa cativa ani petrecuti intr-un campionat din Orient. Mirel Radoi a elucidat misterul.

In vara s-a vorbit despre venirea lui Mirel Radoi in Ghencea, alaturi de Costel Galca, in postura de jucator-antrenor. Fostul jucator din Ghencea a refuzat insa acest scenariu, considerand ca ar fi imposibil sa fie si antrenor si jucator la o echipa de nivelul Stelei:

“Nu pot face asa ceva la o echipa de nivelul Stelei, sa vii antrenor-jucator e aproape imposibil. Si ca jucator mi-ar fi fost greu sa revin la varsta asta, pentru ca e greu dupa o perioada in care am jucat aici atatia ani. Iar ca antrenor nu se poate lua in calcul in acest moment, pentru ca vroiam sa continui ca jucator”, a spus Radoi la Dolce Sport.

Acesta nu exclude insa o revenire in Ghencea din postura de antrenor, atunci cand va "imbratisa" aceasta cariera: “Cred ca fiecare jucator, dupa ce termina cariera de fotbalist si o incepe pe cea de antrenor, i-ar placea cu siguranta sa antreneze echipele la care a jucat”, a mai spus Radoi la Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!