Edi Iordanescu este dorit la nationala U21: "Este prima optiune a federatiei." Cum a reactionat presedintele Gaz Metanului

Edi Iordanescu a spus dupa partida cu FCSB ca mai are sase luni de contract cu Gaz Metan si isi doreste sa le termine cu bine.

La Ora Exacta in Sport, jurnalistul Florin Gongu a dezvaluit ca Edi Iordanescu ar putea pleca de la Gaz Metan inca din iarna asta. Pentru serviciile antrenorului fiind interesati chiar cei de la federatie, pentru postul nationalei U21. Initial s-a spus ca Mutu ar fi prima varianta pentru nationala de tineret, dar se pare ca Edi Iordanescu i-a luat fata.

"Cred ca din iarna pleaca, pentru ca echipa nationala de tineret a ramas fara antrenor si din cate stiu Iordanescu ar fi prima optiune a federalilor", a spus Florin Gongu.

Invitat in emisiune, presedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Marginean a negat aceste speculatii spunand ca Edi va ramane la Gaz Metan

"Nu pleaca domnule Iordanescu. Nu poate pleca. Unu la mana, are un contract. Eu refuz sa spun asa ceva pentru ca e mare pacat. Edi Iordanescu tine postul de la A la Z. El face tot in atributiile lui si bune si rele. Nimeni nu il trage de maneca la Gaz Metan. Puteti sa il intrebati ca are mana libera. Si-a exprimat nemultumirea, e normal sa vrea mai mult. Ce om de pe pamant nu vrea mai mult. Acest antrenor isi aloca majoritatea timpului pentru fotbal. A renuntat la familie, la viata de zi cu zi, nici macar tenis de picior nu mai joaca", a spus Ioan Marginean.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT