Liga 1

Edi Iordănescu a vorbit despre primele probleme de la FCSB: ”A fost o mișcare logică”

Edi Iordănescu nu știa, în momentul în care a semnat cu FCSB, că Olimpiu Moruțan va pleca la Galatasaray. Gigi Becali a acceptat în cele din urmă oferta turcilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 21:18
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 21:22

Patronul vicecampioanei a întărit lotul după plecarea lui Moruțan și a adus, rapid, trei jucători: Valentin Gheorghe, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

„Am venit şi în decurs de o săptămână am pierdut trei jucători. A plecat Moruţan, a venit o ofertă greu de refuzat şi pentru jucător, din punct de vedere mental era greu să-l deblocăm. Am zis că e o ofertă foarte bună, o oportunitate. 

A jucat, aflase, pentru că era normal. Era foarte greu să-l blocăm, în ciuda faptului că nu era ok. Când ai un debut de campionat aşa cum are echipa şi tu să pierzi jucători, nu e uşor. A fost o mişcare logică şi eu n-am condamnat lucrul ăsta", a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

FCSB se pregătește pentru meciul cu Dinamo, programat duminică, pe Arena Națională. Vicecampioana este pe locul opt înainte de duelul cu mare rivală, cu nouă puncte.

CITESTE SI

Modifică setările cookies