"Echipe din Italia, Anglia, Rusia si Turcia il vor pe Arlauskis!" Intelegerea la care a ajuns cu Steaua. Cand incep discutiile

"Echipe din Italia, Anglia, Rusia si Turcia il vor pe Arlauskis!" Intelegerea la care a ajuns cu Steaua. Cand incep discutiile

Arlauskis ramane unul dintre cei mai curtati jucatori din Romania in acest an.

Leonid Istrati spune ca echipe din mai multe campionate il vor pe Arlauskis. Steaua si portarul vor incepe discutiile pentru un nou contract dupa sarbatori, insa nu se pune problema ca acesta sa plece pana in vara.

"Are oferte, dar nu poate sa plece, pentru ca Steaua are nevoie de el si nu il transfera. Asa am fost anuntat si am convenit cu domnul Argaseala sa ne vedem dupa Sarbatori si sa dialogam asupra unei viitoare colaborari sau a unei viitoare plecari"

"Sincer, are oferte multe, dar, la ultima mea discutie aici, in Romania, jucatorul mi-a mentionat ca trebuie luata in calcul si varianta Steaua. Dar din vara."

"Ofertele sunt din Italia, Anglia, Rusia, Turcia. Sunt agenti care infrumuseteaza, dar eu nu sunt stilul acesta de agent. Sunt si echipe mari, si echipe mici. Sunt si echipe mici cu proiecte interesante, sunt si echipe mari care nu il vad ca prima optiune. Deci trebuie sa cantarim foarte atent"

"Salariul nu este important. El a castigat suficient la Rubin si, culmea, din ofertele pe care i le prezint, el intotdeauna pune in fata partea sportiva. Abia a zecea intrebare pe care mi-o pune e despre salariu. Steaua s-a decis. Nu conteaza contractul. Daca prelungim, asta presupune de la sine o marire a contractului.", a declarat Istrati pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies