Echipa universitatii din Cluj a ajuns in SFERTURI la Euro! Cum au refacut salutul ISLANDEZ in autocar :)

Autor: Sport.ro
Marti 19 Iulie 2016, 16:11

	Echipa universitatii din Cluj a ajuns in SFERTURI la Euro! Cum au refacut salutul ISLANDEZ in autocar :)

Ce n-au putut jucatorii lui Iordanescu la Euro au reusit pustii de la UBB Cluj!

Campioni intre universitatile din Romania, clujenii au ajuns pana in sferturile turneului din Croatia. Facultatea din Krasnodar i-a oprit inaintea ultimului pas pana la finala. Desi au avut 6 jucatori lipsa fata de echipa care a castigat titlul in Romania, ardelenii s-au descurcat excelent. Fara Calcan, fost jucator la U Cluj, acum in probe la Jong Ajax, Crisan, plecat la Astra, sau Greu, ajuns la Botosani,

UBB Cluj a depasit faza grupelor. Romanii au castigat cu Wurzburg din Germania si au mai obtinut un punct cu Anadolu din Turcia, in timp ce partida contra universitatii Camilo Jose Celo din Spania a fost pierduta la limita, 1-2. In sferturi, UBB a cedat in fata lui Krasnodar, 0-2.

“Regretul nostru e ca ei puteau fi batuti daca ii aveam macar pe doi dintre suspendati, Alex Pop si Halas, dar baietii mei si-au dat si azi sufletul pe teren, au incercat sa faca tot ce au putut. UBB si-a depasit conditia la acest Campionat European, iar la anul speram sa castigam titlul national, in primul rand, si apoi sa mergem in Portugalia sa facem o figura si mai frumoasa acolo”, a explicat Septimiu Ormenisan, antrenorul UBB Cluj.

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies