Echipa secreta din SUA din spatele revenirii Stelei sub comanda lui Reghe. Detaliile nestiute despre noile metode aduse la club

Echipa secreta din SUA din spatele revenirii Stelei sub comanda lui Reghe. Detaliile nestiute despre noile metode aduse la club

Noul mandat al lui Reghecampf la Steaua nu se axeaza doar pe pregatirea fizica, ci si pe cea psihica.

Laurentiu Reghecampf a revenit la Steaua cu cateva metode noi imprumutate de la medicii psihologi americani. Psihicul este un factor esential intr-un grup, iar Reghe vrea sa se asigure ca ii poate motiva in fiecare clipa pe jucatorii sai, indiferent de moment sau de adversar.

Revenirea lui Reghe la Steaua a produs o schimbare de tonus in echipa. Jucatorii par mai motivati, mai dispusi sa se sacrifice, iar in primele trei meciuri cu el pe banca Steaua a inregistrat trei victorii si nu as luat niciun gol.

Potrivit Gazeta Sporturilor, noile medote aduse de Reghecampf la Steaua par sa fie o parte din secretul antrenorului pentru revenirea specaculoasa de forma a echipei.

Acesta lucreaza cu un grup de 8 psihologi renumiti din America pe care i-a cunoscut in Las Vegas de la care invata metode noi de a motiva grupul si de a-i face pe jucatori sa fie 100% implicati intr-un meci.

La fel ca si in primul sau mandat, Reghecampf apeleaza si la clipuri motivationale pentru vestiar. El alege secvente din zeci de filme pe care apoi cineva le monteaza, iar jucatorii le privesc inaintea meciurilor importante.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies