Echipa pe care Gigi Becali nu o vrea în play-off: "Se va da la o parte cu CFR, vor fi două autogoluri"

FCSB are cinci victorii consecutive în Liga 1 și speră ca diferența față de liderul CFR Cluj să se micșoreze până la intrarea în play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 11:47
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 12:35

După 3-1 contra celor de la Rapid, Gigi Becali spune că nu și-ar dori formația giuleșteană în play-off. Patronul celor de la FCSB se teme că, din cauza rivalității, echipa lui Mihai Iosif "se va da la o parte" împotriva lui CFR Cluj la finalul sezonului, atunci când se poate da bătălia decisivă pentru titlu.

Gigi Becali nu vrea Rapid în play-off

Întrebat despre FC Botoșani, o echipă despre care s-a spus, de asemenea, că ar face jocurile celor de la FCSB, Gigi Becali a negat vehement această variantă.

"De ce mă tem? Vă împărtășesc și vouă. N-aș vrea Rapid în play-off. Nu mă interesează pe mine de ei, dar mă refer la faza a doua a play-off-ului. La final, să zicem că în ultimele 2-3 meciuri joacă cu CFR... se dau la o parte. Se va întâmpla să fie două autogoluri. Îți spun eu, Săpunaru e fotbalist. Dacă eram la națională, îl luam la echipa națională, dar el este atât de înrăit împotriva FCSB..

(n.r - despre FC Botoșani) Nu există niciodată ca să accept  chiar dacă cineva vrea. S-a întâmplat, v-am mai spus, puteam să fiu campion cu Iașiul. Mi s-a propus și n-am acceptat. Am spus că trebuie să fiu corect și drept", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

După 20 de etape, Rapid ocupă chiar ultimul loc de play-off, cu 31 de puncte. Giuleștenii pot fi devansați în această etapă de Farul, dacă echipa lui Gică Hagi va învinge campioana CFR Cluj.

Modifică setările cookies