"Echipa lui a ajuns FC Maidan! La Steaua e nevoie de alt patron!" Atac direct la Becali dupa umilinta din Stefan cel Mare

Gigi Becali Dinamo Steaua Vasile Turcu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2015, 17:46
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2015, 17:58

Vasile Turcu, fostul rival al lui Gigi Becali din Liga I, lanseaza un atac dur la adversa patronului Stelei. 

Turcu spune ca e timpul ca Steaua sa aiba un nou patron, dupa tot ce s-a intamplat in acest an. Echipa a ramas fara sigla, fara suporteri si stadion, iar acum se zbate in mediocritate in Liga I. Dinamo s-a impus cu 3-1 in fata Stelei, spre bucuria dinamovistului Turcu.

"Becali a vandut tot ce a fost mai bun. Ce investitie a facut el? Tra-la-la... Mai vindeam si noi la Dinamo inainte, dar luam campionate. El a vandut si n-a mai luat nimic. Pentru Steaua lui Becali acest moment este capatul capatului de linie, nu doar cap de linie.

La Steaua, e nevoie de o schimbare radicala incepand de la domnul Gigi Becali si pana la tot. Alta echipa, alti oameni, alt investitor. Cum adica nu vrea nimeni Steaua? Nu sunt atatia oameni care vor Steaua? Probabil ca si Gigi s-a erodat. Cand ti-au plecat suporterii de langa tine, La revedere. Cand nu mai ai sustinere, ce sa joci? Joci pe camp! Un club care avea 6 milioane de suporteri a ajuns FC Maidan", a spus Turcu pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!