Marius Sumudica Steaua Superliga

'E tragic! Asa e cand esti in moarte clinica, ti se iau organele!' Ce spune Sumudica dupa anuntul plecarii lui Alibec

Sumudica s-a opus plecarii lui Alibec, insa n-a putut impiedica transferul. Boldrin, De Amorim si Alibec o transforma pe Steaua in Astra 2, spune Sumudica. Ar putea sa-i urmeze si Junior Morais, pentru care Becali negociaza azi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 11:11
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 11:16

"Sunt deciziile clubului, cat am putut am incercat sa ma impotrivesc. Mai departe, am un litigiu cu clubul si nu vreau sa mai vorbesc. Tot ce spun se indreapta impotriva mea. Daca s-au perfectat actele, nu stiu cat o sa mai joace Alibec la Astra. Voi avea o discutie cu el, cu grupul. E meritul jucatorilor ca s-a ajuns aici, ca s-au adus 13 milioane de euro in club de cand sunt eu aici. Cand e un grup bun, ies in evidenta si valorile. E o situatie pe care va trebui s-o gestionam. C

and esti in moarte clinica, ti se iau ficatul, plamanii, ajungi sa dai tot ce ai mai bun. Am aflat asta-noapte de transfer. A fost o sedinta, stiam ca exista interes si pentru Alibec, si pentru Morais. Am primit un telefon de la Alibec si mi-a spus ca merge sa semneze. O sa vedeti in scurt timp ce voi face, astept sa se finalizeze si litigiul. Ce pot sa-i spun unui om care va primi un salariu de nerefuzat, care va primi salariul la zi, cat sa-l mai pacalesc?

Nu stiu ce se va intampla pana la urma, trebuie sa avem o discutie. Am fost bulversat. E grav daca in fotbalul romanesc s-a ajuns ca o campioana sa supravietuiasca doar daca vinde. Si pentru Morais exista interes, cred ca ar merita o soarta mai buna. Sunt foarte afectat de tot ce se intampla, nu ma asteptam la un asfel de deznodamant. E tragic pentru mine ca antrenor, toata noaptea m-am gandit cum voi gestiona situatia", a spus Sumudica.

Modifică setările cookies