"E senzational copilul asta! E super jucator". Sanmartean si-a desemnat "urmasul" in Liga I in pustiul pe care Becali vrea sa-l ia de la Hagi
Duminica 22 Octombrie 2017, 13:18

"E senzational copilul asta! E super jucator". Sanmartean si-a desemnat "urmasul" in Liga I in pustiul pe care Becali vrea sa-l ia de la Hagi

Eric de Oliveira a fost omul cu golul pentru Viitorul lui Hagi in meciul cu CFR, insa pustiul Cicaldau a fost cel care i-a luat ochii lui Sanmartean.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Viitorul s-a impus cu 1-0 in fata lui CFR Cluj, aseara, la Ovidiu, la capatul unui meci in care singurul gol a fost marcat de Eric dintr-o lovitura libera. Alaturi de Eric, si pustiul Cicaldau a impresionat.

Cicaldau a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Viitorului, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de Lucian Sanmartean, fostul mijlocas al Vasluiului, al Stelei si al echipei nationale.

Sanmartean este de parere ca Alex Cicaldau va fi vandut pe bani multi.

"Eric a facut diferenta, dar mie mi-a placut foarte mult acest copil de la Viitorul, Cicaldau. A fost senzational, a fost peste tot, pe tot terenul. Este senzational copilul! Hagi il va vinde cu siguranta pentru ca este un fotbalist fantastic. Are o capacitate mare de efort, cred ca a fost cel mai bun meci pe care l-a facut. Mi-a placut mult, este super jucator", a spus Sanmartean la Digisport.

De Cicaldau s-a interesat deja si Gigi Becali, cel care a spus ca ar vrea sa-l transfere de la Viitorul, dupa ce i-a luat pe Tanase, Nedelcu, Benzar si Coman.